LF03684 - Zdokonalený trenažér (hlava) zaistenia dýchacích ciest dospelého Larry

LF03684 - Zdokonalený trenažér (hlava) zaistenia dýchacích ciest dospelého Larry

Objednávacie číslo: 4107.LF03684

1 483,20 Eur s DPH 1 236,00 Eur bez DPH

ks

Nákupom získate 618 Bodov
Viac ako nákup. Získavate servis a odborné poradenstvo. Spýtajte sa, ktoré produkty a ich kombinácie doporučujeme presne vám.


Tato hlava může být připevněna na figuríny CPARLENE, nemodulární Resusci Anne pro CPR nebo na dospělé figuríny CRISis™. Dodává se s lubrikačním sprejem.

LF03684 - Zdokonalený trenažér (hlava) zaistenia dýchacích ciest dospelého Larry vám okrem všetkých funkcií na štandardných modeloch navyše ponúka opuch jazyka a laryngospazmus. Študentom môžu byť teraz predstavené ďalšie komplikované problémy, s ktorými sa môžu kedykoľvek stretnúť v reálnom svete.

Tento trenažér simuluje techniku intubácie, ventiláciu a odsávanie bez anestézie. Realistickou anatómiou a orientačnými bodmi zuby, jazyk, nosové a ústne časti hltana a hrtana, epiglitis, arytenoidy, falošné chordy, pravé hlasivky, priedušnice, pľúca a pažerák. Trenažér vám umožní precvičovať orálnu, digitálnu a nazálnu intubáciu, rovnako ako ET, EDA, PTL, LMA, EGTA a systém zavedenia KING. Tlak na prstencovú chrupavku mení postavenie priedušnice a uzatvára pažerák. To umožní precvičovanie Sellick manévra.

Náš zdokonalený trenažér je skvelou pomôckou pre úvodný aj pokročilý výcvik. Technika odsávania a správna inflácia manžety môže byť tiež precvičená a vyhodnotená.

Odolná, robustná, jednoliata konštrukcia a s rozvetvenými pľúcami.

Táto hlava môže byť pripevnená na figuríny CPARLENE, nemodulárnu Resusci Anne pre CPR alebo na dospelé figuríny Crisis . Dodáva sa s lubrikačným sprejom.

Množstevná jednotka
ks
LF03684 - Zdokonalený trenažér (hlava) zajištění dýchacích cest dospělého Larry

LF03684 - Zdokonalený trenažér (hlava) zaistenia dýchacích ciest dospelého Larry

1.483,20 Eur s DPH Len na objednanie

ks