Kalibračné materiály B&S
Predvolené Podľa abecedy Od najlacnejších Od najdrahších
Predvolené Podľa abecedy Od najlacnejších Od najdrahších
40 bodov
Sucrose 11,5 %
Roztok sacharózy ISO 17025
40 bodov
Sucrose 12,0 %
Roztok sacharózy ISO 17025
Objednávacie číslo:
0507.SS12
Balenie [ml]:
15
°Brix:
12,0
Typ kalibračných materiálov:
Roztok sacharózy ISO 17025
40 bodov
Sucrose 12,5 %
Roztok sacharózy ISO 17025
Objednávacie číslo:
0507.SS125
Balenie [ml]:
15
°Brix:
12,5
Typ kalibračných materiálov:
Roztok sacharózy ISO 17025
40 bodov
Sucrose 15,0 %
Roztok sacharózy ISO 17025
Objednávacie číslo:
0507.SS15
Balenie [ml]:
15
°Brix:
15,0
Typ kalibračných materiálov:
Roztok sacharózy ISO 17025
40 bodov
Sucrose 20,0 %
Roztok sacharózy ISO 17025
Objednávacie číslo:
0507.SS20
Balenie [ml]:
15
°Brix:
20,0
Typ kalibračných materiálov:
Roztok sacharózy ISO 17025
40 bodov
Sucrose 25,0 %
Roztok sacharózy ISO 17025
Objednávacie číslo:
0507.SS25
Balenie [ml]:
15
°Brix:
25,0
Typ kalibračných materiálov:
Roztok sacharózy ISO 17025
40 bodov
Sucrose 30,0 %
Roztok sacharózy ISO 17025
Objednávacie číslo:
0507.SS30
Balenie [ml]:
15
°Brix:
30,0
Typ kalibračných materiálov:
Roztok sacharózy ISO 17025
40 bodov
Sucrose 35,0 %
Roztok sacharózy ISO 17025
Objednávacie číslo:
0507.SS35
Balenie [ml]:
15
°Brix:
35,0
Typ kalibračných materiálov:
Roztok sacharózy ISO 17025
40 bodov
Sucrose 40,0 %
Roztok sacharózy ISO 17025
Objednávacie číslo:
0507.SS40
Balenie [ml]:
15
°Brix:
40,0
Typ kalibračných materiálov:
Roztok sacharózy ISO 17025
40 bodov
Sucrose 45,0 %
Roztok sacharózy ISO 17025
Objednávacie číslo:
0507.SS45
Balenie [ml]:
15
°Brix:
45,0
Typ kalibračných materiálov:
Roztok sacharózy ISO 17025
40 bodov
Sucrose 50,0 %
Roztok sacharózy ISO 17025
Objednávacie číslo:
0507.SS50
Balenie [ml]:
15
°Brix:
50,0
Typ kalibračných materiálov:
Roztok sacharózy ISO 17025
40 bodov
Sucrose 55,0 %
Roztok sacharózy ISO 17025
Objednávacie číslo:
0507.SS55
Balenie [ml]:
15
°Brix:
55,0
Typ kalibračných materiálov:
Roztok sacharózy ISO 17025
40 bodov
Sucrose 60,0 %
Roztok sacharózy ISO 17025
Objednávacie číslo:
0507.SS60
Balenie [ml]:
15
°Brix:
60,0
Typ kalibračných materiálov:
Roztok sacharózy ISO 17025
- 1
- 2