Tehotenská vesta - 1 ks

Tehotenská vesta - 1 ks

Objednávacie číslo: 4102.10610100

1 629,60 Eur s DPH 1 358,00 Eur bez DPH

ks

Nákupom získate 475 Bodov
Viac ako nákup. Získavate servis a odborné poradenstvo. Spýtajte sa, ktoré produkty a ich kombinácie doporučujeme presne vám.

Aj za najlepších okolností predstavuje tehotenstvo veľké problémy. To je dôvod, prečo sme vytvorili tehotenskú vestu Pregnancy Profile ™ učebný plán - podporovať lepšie porozumenie zážitkom počas celých deviatich mesiacov.

Používateľ s vestou vyzerá cíti sa ako v reáli. Vesta vytvára dojem tretieho štvrťroka tehotenstvo. Obsahuje zvierač rebier pre simuláciu zhoršeného dýchania a tlačenie plodu a vak naplnený vodou so zaveseným závažím, ktorý predstavuje mierne pohyby plodu. Po naplnení vaku vodou (odporúča sa teplá voda pre zvýšenie telesnej teploty) váži približne 25 libier (11,3 kg).

Pri použití v triede sa študenti učia o vývoji plodu a fyzických zmenách každej budúcej matky. Premýšľajú nad finančnými výdavkami pre dieťa, Ako môže rodina a priatelia reagovať a ako tehotenstvo a rodičovstvo ovplyvňuje životné ciele oboch, matky aj otca. V predpôrodných kurzoch vesta poskytuje otcom možnosť preniknúť do toho, čím si prechádza ich partnerka.

Sada obsahuje:
Tehotenská vesta 1
Zvierač rebier 1
Vodný vak 1
Závažie 1
Výukové materiály 1
Tričko 1
Přenosný kufrík 1
Typy simulátorov
Simulátory mateřství
Množstevná jednotka
ks
Těhotenská vesta - 1 ks

Tehotenská vesta - 1 ks

1.629,60 Eur s DPH Len na objednanie

ks